De verjongingsyoga sessies in Middenduin zijn speciaal op jou afgestemde privé sessies, die je helpen om weer vrij, energiek en vitaal in het leven te staan.

Je leert yogatechnieken die je zelf toe kunt blijven passen om:

fysiek weer in je kracht te komen

je hormoonhuishouding in balans te brengen

energie op te wekken en te balanceren

en om het verouderingsproces te vertragen

Vanuit een deskundige kijk op wat jij nodig hebt om je beter te voelen, wordt tijdens verjongingsyoga onder andere gebruik gemaakt van de vijf Tibetanen, het energiemedicijn, hormoonyoga, Hatha yoga, Vinyasa yoga, faceyoga , coaching, healing en visualisaties. Alle methoden die worden toegepast, zullen zodanig worden aangereikt dat je er na de sessie zelfstandig mee verder kunt. Zo heb je voor de rest van je leven gereedschap in huis hebt om jezelf te helen en je vitaliteit te verhogen.

De privé sessies vinden plaats op de dinsdag t/m vrijdag ochtenden in Middenduin, maar in overleg zijn er ook andere dagen en tijden mogelijk.

Over de coach:

Rosa Leijdekkers heeft in 2008 de Reiki opleiding en de holistische coach opleiding afgerond bij Helios. Daarna is zij zich blijven verdiepen in Coachings en healing technieken en heeft zij veel mensen geholpen om meer van zichzelf te houden, stappen te nemen om hun dromen waar te maken, uit negatieve patronen/ omstandigheden te stappen en weer in hun kracht te komen.

Omdat zij zelf te maken kreeg met ziekte en burn out, is zij gaan zoeken naar manieren om meer energie te krijgen en te behouden. Ze kwam op het pad van Yoga en Energiewerk terecht, werd in 2006 gecertificeerd Yogadocente en is zich sindsdien blijven verdiepen in technieken om via fysieke en mentale oefeningen blokkades op te heffen en energieker in het leven te staan.

Introductiekorting!

Deze zomer kun je met 50% korting kennis komen maken en ontdekken wat de Verjongingsyoga sessies voor jou kunnen doen.

Namelijk voor slechts 50 Euro voor 1,5 uur!

Alle opbrengsten gaan naar Trashless.earth voor een schonere planeet. Niet alleen goed voor jezelf maar ook goed voor de aarde.

Zie www.trashless.earth voor meer informatie.

Leer hoe je zelf je lichaam in balans houdt en draag zorg voor:

Meer energie
een betere weerstand
Minder PMS en Overgansklachten
een jonger gevoel en uiterlijk
Beter slapen, minder stress
Meer vitaliteit

En een betere relatie met jezelf 

Mail naar verjongingsyoga@gmail.com en boek een sessie!