Blog het verhaal achter verjongingsyoga

De afgelopen jaren ben ik me enorm gaan verdiepen in technieken waardoor je je leven verlengt en je jonger gaat voelen, want ik wil me tegen mijn 50e graag 25 (en nu wel topfit) voelen. Dat heeft ermee te maken dat ik de afgelopen tien jaar heel weinig energie heb gehad, waardoor ik tot in elke vezel heb ervaren hoe het voelt om stokoud te zijn. Nog steeds heb ik mijn beperkingen en moet ik voorzichtig omgaan met mijn energie (vooral de balans en prikkelverwerking), maar ik heb toch het gevoel dat het leven voor mij weer begint.

En dat is soms bevreemdend voor me, omdat ik 21 was toen ik steeds vermoeider begon te raken en 29 toen het voor mij een aantal jaar helemaal stopte voordat het heel langzaam weer wat beter werd. Nu verbaas ik me soms als ik kijk naar de lijnen die er zijn ontstaan op mijn gezicht, over de levensfase waar mijn leeftijdsgenoten in zitten, over het feit dat ik al tegen de bovengrens van een mogelijk moederschap aanloop terwijl het voor mij allemaal nog moet beginnen. Het motiveert me enorm om te zoeken naar mogelijkheden om langer jong en vitaal te blijven om in te halen wat ik “in de kracht van mijn leven” allemaal gemist heb.

Ik heb vele soorten yoga geprobeerd, ben inmiddels geregistreerd en gediplomeerd yoga docente en merk wat de de heilzame werking van meditatie, hormoonyoga, energie oefeningen en sinds kort zelfs faceyoga voor mij doen. De methoden die ik beoefen hebben zichzelf bewezen bij veel mensen die er belangrijke verbeteringen in hun gezondheid door hebben ervaren en daarom heb ik een methode ontwikkeld die de meest effectieve vormen met elkaar combineert onder de naam “verjongingsyoga”.

Ik wil dit graag met jullie delen en daarom zal ik vanaf 16 april elke dinsdag t/m vrijdag ochtend in de Natuur van Middenduin Overveen klaarstaan om Verjongingsyoga lessen te geven.Voel je welkom om samen met mij dit expiriment aan te gaan en te ervaren wat het kan doen voor jouw gezondheid en vitaliteit om deel te nemen aan Verjongingsyoga. Je zorgt dan niet alleen voor je eigen gezondheid, maar ook voor die van de aarde, want alle opbrengsten gaan naar Trashless Earth. De gezondheid van de aarde heeft een direct verband met je eigen gezondheid, dus eigenlijk is dat dubbele winst voor jezelf 

Check www.verjongingsyoga.nl voor meer informatie of mail verjongingsyoga@gmail.com voor opgave en vragen.

Vergelijkbare berichten